Uw griepprik

De griepprikmiddag voor seizoen 2022/2023 vindt dit jaar plaats op:

zaterdag 12 november

In de laatste week van oktober worden de uitnodigingen voor de griepprik verstuurd naar al onze patiënten die in aanmerking komen.

Let op:

  • dit jaar vinden de griepprikken weer op de praktijk plaats 
    In verband met corona is het noodzakelijk dat iedereen zich aan het tijdslot houdt dat aangegeven staat in de brief.
  • Als u verhinderd bent, maak dan een nieuwe afspraak. Wij hebben speciale momenten gereserveerd om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de praktijk zijn. Alleen met een afspraak kunt u een griepprik halen. U kunt telefonisch contact opnemen of mailen naar info@huisartsvanderpoel.nl.
  • Wij verzoeken iedereen een mondkapje te dragen.

Bent u niet opgeroepen, maar had u wel een oproep verwacht dan horen wij dit ook graag. Wellicht hebben wij niet uw juiste adres in ons systeem staan. U kunt dit doorgeven aan onze assistente of mailen naar info@huisartsvanderpoel.nl.

Als u op 12 november niet naar de praktijk kunt komen verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen om een nieuwe afspraak in te plannen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@huisartsvanderpoel.nl. 

Bent u wel opgeroepen, maar wilt u geen griepprik en ook geen oproepen in de toekomst. Ook dat horen wij graag. U kunt dit doorgeven aan onze assistente of via info@huisartsvanderpoel.nl. 

Heeft u geen indicatie, maar wilt u wel graag een griepprik ontvangen? Dan kunt u e-mail sturen naar info@huisartsvanderpoel.nl. Wij zetten u op de lijst. De kosten bedragen € 20,00. We kunnen op dit moment nog niet garanderen dat we voldoende griepprikken hebben. Patiënten met een indicatie hebben voorrang. Eind november hebben we zicht of er voldoende vaccins zijn en nemen we contact met u op.

 

 

 

Contact
  • 010-4772186
  • 010-4772186 toets 1