Tips - opmerkingen - klachten

Tips en opmerkingen

We willen de zorg vanuit onze praktijk zo goed mogelijk aanbieden. Heeft u tips of opmerkingen voor ons dan horen wij het graag. U kunt ons hiervoor mailen op info@huisartsvanderpoel.nl. Op dit mailadres kunt u ook met uw vragen terecht. 

 

Klachten

We hopen uiteraard niet dat het gebeurt, maar het kan voorkomen dat er iets mis gaat in de communicatie tussen onze medewerkers en onze patiënten. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten een vertrouwd gevoel hebben in onze praktijk en willen deze voorvallen ook bespreekbaar maken.  Heeft u een opmerking of klacht die u liever niet naar ons algemene mailadres stuurt, dan kunt u ook onderstaand contactformulier invullen. Uw klacht komt dan terecht bij de praktijkmanager. Vergeet u daarbij niet uw contactgegevens in te vullen zodat wij contact met u op kunnen nemen.

 

Niet tevreden over de afhandeling van de klacht, of liever een onafhankelijke beoordeling?

Voor een onafhankelijke klachtenafhandeling is de praktijk aangesloten bij de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg. Op www.skge.nl kunt u alles lezen over hun dienstverlening bij een eventuele klacht.

Of download hier de folder: Folder SKGE.

 


 


Contact