Welkom

Contact
  • 010-4772186
  • 010-4772186 toets 1

U bent alleen op afspraak welkom in de praktijk. Ook voor kleine verrichtingen bij de assistente, vragen wij u eerst te bellen voor een afspraak. Het inloopspreekuur is komen te vervallen.

Telefonische bereikbaarheid 
Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van:
08.00 - 10:00
10:30 - 12.00
13.00 - 15.30

Van 10.00 - 10.30, van 12.00 tot 13.00 en vanaf 15.30 zijn we alleen bereikbaar voor spoed.

Op vrijdagen zijn wij alleen bereikbaar voor het overleggen van lab uitslagen en spoed. Alle andere vragen beantwoorden wij van maandag t/m donderdag!

Heeft u na 15.30 een vraag die niet tot de volgende dag kan wachten, maar u twijfelt of het spoed is (bijvoorbeeld: u haalt uw kindje met hoge koorts op uit de crèche en maakt u zorgen) dan mag u uiteraard ook bellen. Wij hebben liever dat u ons belt dan dat u 's avonds contact op moet nemen met de Huisartsenspoedpost.

Voor afspraken op dezelfde dag is het noodzakelijk om voor 10 uur 's ochtends te bellen. Belt u later dan kunt u dezelfde dag niet meer terecht (spoedgevallen uitgezonderd).

Openingstijden balie
Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd in ons pand zijn kunt u alleen op afspraak bij ons langskomen. Voor al uw vragen kunt u bellen naar 010-4772186 of mailen naar info@huisartsvanderpoel.nl.

Uw Zorg online
Via het portaal van Uw Zorg online heeft u altijd toegang tot uw medische gegevens. U kunt gebruikmaken van de Uw Zorg online app en de beveiligde patiëntenomgeving op onze website om:

  • herhaalrecepten te bestellen
  • vragen te stellen aan uw huisarts (geen spoed)
  • afspraken te maken
  • uw dossier in te zien (uw klachten, medicijnen, overgevoeligheden en allergieën, uitslagen, onze metingen (bv uw bloeddruk, brieven en verwijsbrieven.

Algemene vragen kunt u ook altijd sturen naar info@huisartsvanderpoel.nl.

Let op: uw account is niet direct te gebruiken. Wij moeten uw account eenmalig koppelen voordat u er gebruik van kunt maken. Wij nemen contact met u op voordat wij uw gegevens koppelen. Hier kunnen enkele werkdagen tussen zitten. 

Heeft u moeite met het aanmaken van een account voor UwZorgOnline? Geef het bij ons aan. Wij helpen u graag.

Overige praktische zaken: 
Tot slot nog een aantal andere praktische zaken: 

  • Kom op tijd naar uw afspraak. De huisarts heeft een bepaald tijdsblok om uw klacht te behandelen. Wilt u meerdere problemen bespreken geef dit dan van tevoren aan zodat er indien nodig meer tijd ingepland kan worden.
  • Komt u niet opdagen voor uw afspraak, dan krijgt u een factuur. U kunt uw afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen of verplaatsen. Kunt u uw afspraak op maandag niet nakomen, dan dient u deze uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan uw afspraak voor 15:30 te annuleren.
  • Kom het liefst met maximaal met 2 personen tegelijk naar de praktijk. Wilt u toch met meer mensen naar uw afspraak komen, geef dit dan vooraf aan.
  • Neem altijd vooraf telefonisch contact met ons op als u een afspraak heeft en een van de volgende klachten heeft: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, verhoging (tot 38 graden) of koorts (meer dan 38 graden).
     

Reportage EenVandaag met huisarts Van der Poel

Beeldbellen

Veel klachten kunnen tegenwoordig digitaal afgehandeld worden. Als er geen lichamelijk onderzoek nodig is kunt u vanaf nu ook beeldbellen met uw zorgverlener. Bent u mantelzorger? Ook dan kan deze optie uitkomst bieden. U hoeft dan niet altijd meer aanwezig te zijn in de spreekkamer, maar kunt het het gesprek ook digitaal bijwonen. Geef het aan bij onze assistente of bij het maken van uw afspraak via ons portaal als u gebruikt wilt maken van deze optie.

In onderstaande video legt Huisarts Van der Poel uit hoe het werkt. 

Veelgestelde vragen:

Ik wil me graag inschrijven als patiënt

Ik ben op zoek naar betrouwbare medische informatie

Ik heb een briefje nodig van de huisarts

Waarom ziet u Rijnmond Dokters op het afschrift van uw zorgverzekeraar staan?

Contact
  • 010-4772186
  • 010-4772186 toets 1